Kiszakadni a mókuskerékből

A reiki jótékony hatásairól rengeteget hallani, mégsem hisznek benne sokan. Nem is kell, nem a hit működteti, viszont egy próbát mindenképp megér.

Így volt vele az egyik kliensem is. Aki épp egy stresszes, hajszolt időszakban van. Túlvállalta magát a munkában, és az otthoni dolgai sem mennek zökkenőmentesen.

Kis késéssel érkezett, és látszott rajta a fáradság. Ez jellemző rám mostanában – mondta. Kétségbeesésében jött, valami instant megoldást keresve.

Megtisztítottam az auráját, és csakrafeltöltéssel kezdtünk, majd kényelmesen elfeküdt a masszázságyon. Nehezen ment az ellazulás, de a kezelés hatására szép lassan elernyedt, és egy kicsit talán bele is aludt. Néma csendben töltöttük az egy órát. Hagytam kicsit szusszanni. A vállain, és a hátán egyértelműen érződtek az energetikai blokkok, a cipelt, és le nem tett súlyok alatt.

Mosolyogva köszönte meg a kezelést.

    Tényleg nem hittem ebben az egészben, nem is értem, de sokkal könnyedebb, pihentebb, és energikusabb vagyok. Hogy lehet ez? Az elején még zakatolt a fejem a teendőimen, problémáimon, de aztán sikerült egy kis időre letennem a kattogást. Bocsánat! Lehet kicsit elaludtam közben, és arra ébredtem… olyan volt, mintha valaki szólt volna hozzám. Nem Te voltál ugye? Vagy csak álmodtam? A saját gondolataim lehettek? A lényeg, és ez a fura az egészben, hogy megtaláltam a megoldást egy hetek óta foglalkoztatott dologra!

Beszélgettünk még egy kicsit. Elmondtam, hogy varázslat nem létezik, mint ahogyan instant, gyors megoldások sem. Ha folytatja ezt az életmódot, akkor annak következményei lesznek, és ezen ne csodálkozzon majd.

Megígérte, hogy jobban odafigyel magára, „énidőt” tart, és megtanul relaxálni, meditálni. De addig is heti egyszer mindenképp beiktat a napirendjébe egy reiki kezelést, mert ennyi igazán jár mindenkinek.

Nem lehet heti 7 napot, napi 24 órában büntetlenül pörögni, és csak hajtani magad! Érdemes odafigyelni a pihenésre, a relaxálásra, és az „énidőre”. Ne sajnáld magadtól! Kamatos kamattal megtérül, és a szervezeted is meghálálja!

Kliensem esetében egyetlen órás reiki kezelés hatására megtalálta a megoldást az egyik problémájára.

De miért, és hogyan? Egyszerűen csak kilépett a mókuskerékből. Semmi hókusz-pókusz, semmi varázsige, vagy varázspálca. Akkor mi a titok?  Csak annyi, hogy tiszta energiákkal könnyebb a belsőhangunkat is meghallani!

Téged is várlak szeretettel egy reiki kezelésre!

A reiki kezelésről itt is olvashatsz: >>>

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg! Köszönöm!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]