Ha megakadtál, és egyedül nem boldogulsz a problémákkal, döntéshelyzettel, vagy úgy érzed segíthetek, akkor szeretettel várlak egyéni konzultációra, hogy újra harmóniába kerülhess önmagaddal testben és lélekben.

Több módszert is alkalmazok, melyek segíthetnek. (spirituális tanácsadás, regressziós-, és reinkarnációs tanácsadás, energetikai tisztítás, feltöltés, relaxációs és meditációs ülések.)

Akkor gyere hozzám, ha elhatároztad, hogy változtatni, változni szeretnél. Vagy ha már jársz az úton, de szükséged lenne némi támogatásra, visszaigazolásra. Akkor gyere, ha készen állsz arra, hogy elindulj, de az első lépésekben segítségre van szükséged, vagy megakadtál útközben.

Az egyéni konzultációkat Vácon, Gödön és online végzem, de esetenként házhoz is megyek.

Előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Jelentkezni a kapcsolat menüben lehet.

 

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen, ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás, közérzetjavító tevékenységnek minősül.

„Nem vagyok gyógyító. Nem gyógyítok meg senkit. Magamat egyetlen lépésnek tekintem az önmegismerés kanyargó ösvényén. Megtanítom az embereket arra, hogy szeressék Önmagukat, ezáltal teret nyitok számukra, melynek mélységében feltárul előttük lényük mérhetetlen csodája. Ez minden, amit teszek.

(Luise L. Hay: Az erő benned van)