Köszönöm!
F. Fanni A közelmúltban végeztem el Anesz egyik tanfolyamát. Nekem nagy élmény különösen a gyakorlati része. Ez a tanfolyam megmutatta, hogy minden tudás, amire csak szükségem lehet az életben, már bennem van, csak időt és teret kell neki hagyni, hogy megmutatkozzon. Egy jó vezetővel ez a folyamat még gyorsabb és könnyebb. 🙂
Hála és köszönet mindenért!

 

Tanfolyam
K. Eszter Hálásan köszönöm szépen, amit itt kaptam Anesz!!! 😊 Megbízható, szeretetben teli tanfolyamon vehettem részt, amin fantasztikusan éreztem magam!

 

Köszönet
Sz. Kriszta A tanfolyamon nagyon jól éreztem magam. Sok új dolgot tanultam. Csodás embereket ismerhettem meg és teljesen feltöltődtem. Hálásan köszönöm 

 

Köszönet
Sz. Icu Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon,oldott volt a légkör és kedves embereket ismerhettem meg.
Köszönöm a tudást,amit kaptunk tőled!😄

 

Köszönöm!
D. Dia  Nagyon szeretem Aneszt! A tanfolyamon jól érzem magam,értelme van annak,amit csinálok! Úgy érzem megtaláltam a “helyem”! Bármiben kell, Anesz segít, ahogy csak tud! Mindig számíthattam rá,az elmúlt évek alatt! Hálás vagyok!

 

Köszi!
M. Mónika Anesz! Köszönöm,hogy nálad tanulhattam! Igazán hasznos tapasztalás volt 🙂
Köszönet nyilvánítás
M. Éva 

 

Drága Anesz! Nagyon hálás vagyok az Univerzumnak, hogy találkozhattam veled, annyira jó, hogy nincsenek véletlenek!
Egy nagyon kemény év végén találkoztunk, és Te azt mondtad nekem a végén, hogy nekünk dolgunk van egymással. Igazad is volt, úgy éreztem hogy el kell mennem a táborba hozzád. Az első tábor is nagyon sokat adott nekem, és már akkor éreztem kisebb változásokat, de minden találkozáskor még többet kapok, és még többet fejlődöm. Nemcsak egy igazi Mentort kaptam, egy bölcs jó barátot, akihez bátran fordulhatok, ha kell, hanem rengeteg tanítást, és egy klassz közösséget is, akikkel támogatjuk, segítjük egymást. 
Ezúton is szeretném megköszönni Neked, hogy az életem része vagy, köszönöm azt a rengeteg tudást amit megosztasz velem is, a sok-sok munkát és türelmet, amit néha én is próbára teszek,   Boldog vagyok, hogy a következő táborban is találkozunk! Szeretlek Anesz! 

 

Vélemény ❤️
P.né Csilla 

 

Jó pár éve annak , hogy elindultam azon az úton ami végre az enyém.
Mikor kaptalak téged , úgy jöttél az életembe mint egy ajándék és azóta
is csak kapunk egymástól , támogatást , figyelmet , szeretetet .
Sokadszor voltam már olyan szakmai közegben az üzlet és munkavállalás
területén ahol használtam én is a Mentor szót de csak mikor téged
megismertelek és része lett a tanító támogatásod az életemnek akkor
jöttem rá mit is jelent igazán az , hogy Mentor. Részese vagyok az egyik
csoportodnak amit Imádok, voltam és leszek képzésen nálad és a táborok
amikben voltam sokkal többet adtak mint azt álmodni mertem volna.
Hálásan köszönöm , hogy energiát és időd mellett ilyen magas fokú
minőségi munkával sokszor erőn felüli türelemmel segítesz minket.
Köszönöm , hogy vagy nekem, nekünk 

 

Köszönöm és hálás vagyok.
Orsi Roxi 

 

Kedves Anesz! Köszönök mindent, és nagyon hálás vagyok a tanításaidért. Sok mindenre rávezettél és sokat fejlődtem amióta ismerlek és nálad jártam táborban és a csoportod tagja vagyok. Egy megértő és türelmes embert ismertem meg benned aki nagyon nyitott és jól kezeli a dolgokat, figyelmes és pozitív rálátása van a dolgokra élet helyzetekre. Hiszem,hogy lesz meg alkalmam személyesén találkozni veled. Kellemes, béket, és szeretetet árasztasz magadból, és jó a közeledben lenni, szeretlek. Hálás vagyok, mert megtapasztalhattam az előzőéletes utazást is a vezetéseddel és felszabadító élmény volt. Köszönök mindent,és kívánom a legjobbakat neked. 

 

Köszönet
Gréti 

 

Eddigi életem során nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget a mentor szónak, erre jött kettő is az életembe. Az egyikük a mi Aneszunk.
Mélységesen tisztelem a türelmét és az alázatát a pácienseivel szemben! Mindig igyekszik megtalálni a megfelelő hangot mindenkivel. Odafigyel arra, hogy éppen mire van szükségem, és valós megoldást keres. Nincs olyan pillanat, hogy ne lehetne rá számítani. 
Kedvesen, mégis határozottan irányítja a dolgokat, a legnagyobb szeretettel. Nem rágja a számba a megoldást, hanem mindig rávezet, hogy tényleg megtanuljam. Ezt nagyon szeretem!!
Hálás vagyok azért, hogy megismertem, és irtó szerencsésnek érzem magam, hogy tőle tanulhatok! Köszönök mindent, Anesz!! SZERETLEK NAGYON <3 

 

Nagyon pozitív élmény volt, köszönöm! 🙂
Éva 

 

Nagyon pozitív élményem volt Nálad, Anesz. Az utaztatást nagyon lényegre törően végzed. Végig biztonságban éreztem magam melletted. Nem volt felesleges időzés, remekül kézben tartottad a dolgokat. Fontos volt számodra, hogy a tapasztalt történések során feloldása is legyen a helyzetnek. Összességében, számomra nagyon pozitív élmény volt, örülök, hogy megtapasztalhattam. Ajánlom, ha valaki úgy érzi, hogy olyan problémája van, aminek okát nem leli a jelenlegi életében, vagy szeretné megtapasztalni, hogy mit is jelent az előzőéletes utazás. 

 

Köszönet mindenért!
B. Viktória 

 

Drága Anesz!
Mindig úgy gondoltam, hogy a problémáinkat magunknak egyedül kell megoldani és a segítség kérés csak a gyengéknek való…egészen addig, amíg egy véletlen (???) folytán belebotlottam egy közösségi oldalba, ahol épp rólad áradoztak, hogy mennyire jó hatással vagy az emberekre. Hogy őszinte legyek, akkor még nem hittem ebben, de a kíváncsiságomat sikerült felkeltened. Szerencsére. Azóta tudom, hogy a problémák csupán megoldandó feladatok, és a segítség kérés igenis az erősségünket mutatja, hogy tudunk, hogy tudjunk változtatni az életünkön.
A tanácsaiddal, a meditációkkal hozzásegítettél, egy 20 éve cipelt teher elengedéséhez. Köszönöm! Ha ezt tudom, sokkal előbb felkereslek. 
Jó volt érezni azt a sok-sok pozitív energiát, ami belőled áradt. Örülök, hogy végre személyesen is találkoztunk!   

 

Köszönet
Anna 

 

Anesz kedves, köszönöm, h. felnyitottad a szemem: nőtt az önbizalmam, jobban figyelek magamra, a kimondott szavaimra, a gondolataimra, értékesebbnek érzem magam, megváltozott a látásmódom ÁLTALAD.  
S igen-igen KITARTÓBB lettem, s jönnek is a sikerek. Köszönet mindenért. Nagy-nagy ölelés.   Anna
 

 

Köszönet
T. Anikó

 

Kedves Anesz! 
Amikor tavasszal nagyon magam alatt voltam, szembejött a lélektisztító táborod hirdetése. Egy jelnek vettem, azonnal bejelentkeztem. Mire eljött a június már úgy éreztem rendben vagyok – és persze mégis, rengeteg tanítással, tapasztalással, felismeréssel és pozitív energiával lettem gazdagabb. Amikor hazajöttem, a kislányom azt mondta: “Anya, olyan fényesen ragyogsz”, és valóban, így is éreztem magam. Aztán eltelt fél év, ami alatt ismét sok pozitív, és negatív hatás ért, az elmúlt hetekben nagyon magam alá kerültem, nem voltam önmagam. És jöttél te hozzánk Sopronba, és úgy mentem az összejövetelre, hogy nem éreztem, mi lesz, csak azt tudtam, ez most rám fér. Hihetetlen számomra is, hogy mi minden történt velem! Egyrészt rájöttem az okokra, miért is kellett újra találkoznunk, és fogunk is még. Másrészt, gyakorlatilag 24 óra alatt annyi minden történt velem most, ami hosszú távon pozitívan fog kihatni… Sorra kapom a jeleket, sokkal kiegyensúlyozottabbnak érzem magam és másképp látok és élek meg dolgokat. Köszönöm szépen!  

 

Köszönet ❤️
P. Anikó

 

Kedves Anesz! Akkor találtam rád,mikor nem tudtam,hogy merre tovább. Egy lélektisztító táborba mentem el. Minden várakozásom felül múltad. Mindig csak egy kérdést tettél fel,de az mindig betalált! Tele vagy szeretettel, segítség nyújtással. Imádok veled beszélgetni, mindig van egy egy megnyugtató szavad, egy ötleted, amivel segíteni tudsz. Szeretem, hogy nincsenek szabályaid, csak ami nagyon kötelező. Így nekem könnyebb volt alkalmazkodni. Megfogod a kezem, mikor szükségem van rád, (és mindig tudod mikor) de hagyod, és úgy segítesz, hogy magam oldjam meg a problémáim. Sokat fogok még tőled tanulni, és már nagyon várom. Hálás vagyok a Jó Istennek, hogy akkor ott fent, segített nekünk ezt a találkozást megtervezni! Köszönöm szépen!❤️ 

 

Érzelmi, tudati gazdagodás
P. Ágnes 

 

Kedves Anesz!
Örülök, hogy a személyes beszélgetéseink során, minden alkalommal igen alaposan átgondolt, az életre teljes mértékben ráhangolódó tanácsokat, javaslatokat adtál nekem. A személyedben egy mély-szántóan gondolkodó, érző, a realitásokat propagáló és kompetens tanácsokkal segítő szakembert – “barátot” – ismertem meg. 
Köszönöm Neked ezt az érzelmi és tudati gazdagodást, amit a veled folytatott több órás, – néha igen vidám – beszélgetéseink alatt, és utána is éreztem, s azóta is a mindennapjaimban továbbra is alkalmazok.
Mindenképpen kapcsolatban maradunk! 
Sok-sok sikert a további munkádhoz és jó, tartós eredményeket a hozzád bizalommal fordulóknak! 
Üdvözlettel a “távolból”!
Ági 

 

Köszönöm
L. Ildikó 

 

Drága Anesz a a legnagyobb ajándék vagy akit az elmúlt pár év alatt kaptam! Segítségeddel újra kezdem vissza kapni az életem. Újra részt tudok venni aktívabban a gyerekeim életében is! Sokat tanultam Tőled és még szeretnék is! Általad egy jobb ember lettem és leszek. Köszönök mindent, és nagyon szeretlek! 

 

Hála
K. Anita

 

Drága Anesz! Mint mindig mondom is, amióta egy kedves hölgy által a “kezeid alá” kerültem te egy csoda vagy az életemben. Rengeteg új dolgot tanítottál meg nekem. Megtanultam általad szeretni az életet, elfogadni dolgokat, másként nézni a világra és minden másra. Mindig meghallgatsz, segítesz. Soha nem fogom tudni azt meghálálni hogy neked köszönhetően újra kezdek kimozdulni az utcára emberek közé, és ami számomra a legcsodásabb, hogy a támogatásoddal újra kézen fogva sétálhatok kettesben a kislányommal. Ez felbecsülhetetlen. Köszönöm hogy az életed része lehetek és hogy vagy nekem!  

 

Köszönöm!
P. Veronika 

 

Kedves Anesz!
Köszönöm, hogy megismerhettelek. Köszönöm, hogy vagy nekem. 
Nagyon sokat segítettek a szavaid, a tanácsaid, és az, hogy tudom mindig számíthatok Rád, és mellettem ( is) állsz.
Egy olyan ember vagy kiben feltétel nélkül tudok bízni, és hinni, mert hiteles vagy abban amit csinálsz, amit tanítasz.
Sokat jelentett az elmúlt időszak mióta beszélünk, és tanítasz.
Fantasztikus ember vagy! Nagyon szeretlek! 
 

 

Hála
Sz. Móni 

 

Nagyon szeretek Aneszhez menni, mindig tanulok Tőle valami fontos dolgot. Szeretem, mert emberközeli, rám figyel, rugalmas, és nagyon sokrétű a tudása. Újabb és újabb élményekkel gazdagodok általa. Köszönöm szépen, hálás vagyok érte, hogy megismerhettem.  

 

Köszönet és hála
L. Judit

 

Kedves Anesz! 
Köszönöm szépen, h megértettem a segítségeddel, h mi a sorsfeladatom, h miért kapom ugyanazokat a leckéket évek óta. Eddig nem tudtam kiszállni a mókuskerékből, ezután tudatos leszek. Nagyon meggondolandó dolgokat mondtál, és kezd összeállni a kép. Két pozitív jelet is kaptam a harmadik napon, remélem holnap beteljesedik. De, ha rád gondolok, akkor biztos, olyan angyali vagy. Köszönöm neked!  

 

Köszönöm
Sz. Erika 

 

Véletlenül (vagy égi segítséggel ?) találtam rá Aneszre, és vettem részt életem első meditációján. Azért volt szükségem erre, mert apukámat fél évvel ezelőtt veszítettem el, és nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. Lelkileg nagyon magam alá kerültem, amik mellé fizikai tünetek is párosultak. Anesszel eltöltött 3 óra nagyon tanulságos volt, aminek hatására sok mindenben változott a felfogásom az élet és az elmúlással kapcsolatban. Számos olyan tanáccsal és válasszal látott el, amitől úgy érzem, hogy könnyebb lett a lelkem. Aneszben egy hihetetlenül kedves, türelmes és bölcs embert ismertem meg. 
Biztos vagyok benne, hogy nem véletlenül van közöttünk.

 

Köszönet
K. Viktória 

 

Kedves Anesz!
Köszönjük a mai lélekutazásos meditációt, nagyon jól éreztük magunkat és az élmény, a megtapasztalás, na meg a felismerések fantasztikusak.
Itthon rákeresve a képekre, dátumokra, nevekre (amik jöttek meditáció alatt) megkaptuk a visszaigazolást is. Hálásan köszönjük! 

 

K. Márton 

 

Igen régóta keresem a helyem a világban és ebből kifolyólag sok helyen megfordultam, sok “segítővel”, “gyógyítóval” találkoztam. Volt ahol ideig óráig, volt ahol egyáltalán nem leltem segítségre, de egy közös volt mindegyikükben: egyik találkozónak sem volt folytatása, utókövetése. Amikor felemeltem a telefont, hogy felhívjam Aneszt, már amikor felvette éreztem, jó helyen járok. Már a hangja is megnyugtató és bizalmat keltő. Az első találkozásunkat követően – bár kétségbeesve érkeztem hozzá – jelentős javulást éreztem és azonnal alkalmazni tudtam az általa javasolt technikákat, praktikákat. Anesz csodálatos ember, fantasztikus energiákkal és ami a talán a legfontosabb, végtelen felelősségtudattal rendelkezik a változtatni, tanulni vágyókkal szemben. Tudom, hogy csak akkor engedné el a kezem, ha már semmilyen más megoldást nem találna, de azt is tudom, hogy én nem akarom elengedni az övét. Igazi segítő, tanító és barát. Nincsenek véletlenek de végtelen szerencse, hogy megtaláltam Őt, megtaláltuk egymást… Végtelenül hálás vagyok Neki! 

 

köszönet
Z. Kata 

 

Keresve se találhattam volna jobb, számomra megfelelőbb segítőt, mint Anesz. Első találkozásunknál kiderült, hogy teljesen átlátja a dolgaim, és érti miről beszélek neki. Egy nagy tehertől meg is szabadított, amit-akit már évek óta hordoztam magammal és ezt éreztem. Ő tudta. Hittem is meg nem is, hogy tud ebben segíteni, de a tények magukért beszélnek. Azóta eltűnt az életemből az a “teher”. Nagyon jó emberismerő, és rátapint a lényeges problémákra. Mindenkinek nagyon ajánlom!

 

Köszönöm 🙂
B. Hajnalka 

 

Hosszas töprengés tárgya volt hogy elmenjek hozzád, ugyanis a távolságon kívül a szkepticizmusom is az utamban állt. Előző életek? Ugyan már! 
Életem legjobb döntése volt, hogy mégis elindultam. 
Becsuktam a szemem és mutattál nekem csodákat.  Hogy igaz volt, vagy csak az elmém kreálta a képeket, nem számít. Egyetlen találkozás Veled többet ért mint előtte egy teljes év intenzív pszichológus-látogatás. 
Köszönöm hogy végtelen türelmeddel és szereteteddel kísérsz az utamon! Mindenkinek ilyen tapasztalt, elhivatott, lelkes terapeutát kívánok!   

 

Köszönet!
Z. Emese 

 

Szia Anesz! Először is, köszönöm a türelmed. Nekem sajnos nincs, de dolgozunk rajta! Elindultam azon az úton amit ha végig járok tudom, hogy az az ember leszek aki mindig is szerettem volna lenni. Azt érzem hihetetlen hosszú út áll előttem, de akárhányszor nálad járok mindig boldogsággal a szívemben távozom, és azt érzem ha csak egy lépéssel is, de közelebb járok ahhoz amit elszeretnék érni. Már most úgy érzem, hogy sok mindent tanultam tőled az életről, és fura de saját magamat is egyre jobban megismerem, hála neked. Sokat segítesz a mindennapjaimban és lassan, de biztosan haladunk még ha néha magamat is hátráltatom, de te tudom, hogy tolsz tovább előre!  Köszönöm, minden egyes találkozás után többet tudok meg és könnyebbnek érzem magam, boldogabbnak. Mindenkinek csak ajánlani tudlak. Minden embernek kéne egy olyan ember az életébe mint te, nekem nagyon sokat segítettél, segítesz és tudom, hogy még nagyon sokat fogsz is!  

 

Köszönet,és hála
 F. Piroska 

 

Drága Anesz! Köszönöm neked, hogy felnyitottad, és felnyitod a szemem. Sok mindent világosabban látok mióta kapcsolatban vagyok veled. Sokkal jobban értékelem magam, nőtt az önbizalmam és jobban szeretem magam. Örömmel ébredek fel reggel, és elégedetten fekszem le este. Köszönöm a sok jó tanácsot, útmutatást, és helyre igazítást amit kapok tőled. Másképp látom a világot. Ezután is szeretnénk veled együtt működni, és fejlődni. KÖSZÖNÖM!!!  

 

köszönöm
K. MÁRIA 

 

Drága Anesz ! Szavakkal ezt nem is lehet megköszönni. Szinte új embert faragtál belőlem, így 57 éves koromban. Minden belső munka, minden tanítás, minden mondat útmutatás egy új felfogást és látásmódot adott. A tanításaid, a megerősítések mindig a legjobbkor jöttek. A tapasztalás pedig mindent bizonyít. Még a nap is másképp kel amióta megváltoztam. Látom, és érzem amit eddig nem tudtam. Nekem egy csoda Veled együttműködni. A saját belső kérdéseim a sok miért megválaszolása megtörtént. Kaphatok ennél többet? Önbizalmam, magabiztosságom most lett, na és a határozott kitartás. Mindent köszönök. Továbbra is tanulni akarok TŐLED.  

 

Ezer hála!
[Hanicz] 

 

Anesz!
Nem tudom szavakban leírni a hálám. Hála a beszélgetéseknek és a tisztító meditációnak, 4 éve nem éreztem magam ennyire energikusnak! 2-3 éve kutatgattam az energiátlanságom okát, és te sac/kb 10 perc beszélgetés után megtaláltad. Köszönöm a sok tanácsot és útmutatást! Én csak ajánlani tudlak mindenkinek! Nagyon jót tettél velem, és ezt nagyon szépen köszönöm neked! Ahogy a mondás tartja, Isten tartsa meg jó szokásodat! 

 

Köszönöm
Henrietta 

 

Drága Anesz! 
Először is, nagyon örülök hogy személyesen is megismerhettelek. Köszönöm ezt a hatalmas élményt, hogy betekinthettem előző életeimbe. Aki még nem volt ilyen utazáson, mindenképp próbálja ki..  Hihetetlen érzés..   Köszönöm azt a sok jó tanácsot, és biztatást amit az elmúlt évben kaptam tőled.. Te egy csodálatos ember vagy..    

 

Köszönöm..
T. Zsóka

 

Anesz!
Régóta szerettem volna tudni blokkjaim okát. Régóta terveztem már. Most jött el az ideje. Megismertelek és tudtam, hogy megbízhatok benned. Kellet egy kis türelem, nem alakult minden elsőre úgy ahogyan szerettem volna, jöttek akadályok.. mégis győzött a türelmem. És a tied is.  
Ezt az évet “utazással” kezdtem. Elindultam, nem voltak különösebb elvárásaim, tudtam jó kezekben leszek, és nyitott voltam. Furcsa érzés volt, megerősítést kaptam. Megerősítést, hogy amit láttam már az igaz, bár még szükségem van mélyebben elmerülni benne és néhány választ még meg kell keresnem. Sokat adott. Nagyon sokat ez a találkozó. Megyek még, mert jó volt, sokat segített. Megyek még, mert vannak még kérdéseim amire a segítségeddel válaszokat kaphatok. Köszönöm!
 

 

Élménybeszámoló
N. Judit 

 

Szia Anesz! Köszönöm a segítségedet, elmondhatatlan élmény volt. Őszintén szólva néha nem tudtam, hogy igaz, vagy csak álmodom. Több kérdésre is választ kaptam, és azóta is jöttek le képek. Lassan összeállnak a képek, és másként látom a történéseket. Mindenkinek ajánlom, aki nem fél szembenézni a “múltjával”, és mindehhez Anesz kiváló partner lesz!
 

 

Millió Hála!!!
S. Szilvia 

 

Kedves Anesz!! Nem is tudom hol kezdjem. Először is köszönöm a személyes találkozót Rengeteget adott nekem a közös beszélgetés, és az utazás is. Köszönöm, hogy elindítottál a gyógyulásom útján! Igazan jó ember vagy!!! A köszönöm szó nem igazan fedi a valódi hálámat amit most irányodban érzek, mivel egy új életet kezdhetek a közös beszélgetésünk és utazásunk után!!! Millió hálám!     

 

Utazás..
Emese 

 

Kedves Anesz!
Sok idő után végre eljött az ideje hogy utazzak egyet.
Őszintén megvallva a feléig azt hittem hallucinálok /fantáziálok,de mikor a ‘halálom’ körülményeit láttam éreztem hogy könnyezek és és hogy borzasztóan valóságos az egész.
Ráadásul aktuális válságomra is ad magyarázatot/támaszt.
Azóta is rengeteget gondolkodom rajta..
Segítettél! Köszönöm!!!
Emese  

 

Köszi a fantasztikus délutánt.
B. Pisti 

 

Kedves Anesz és Tisztelt Vendégek!
Szeretném megköszönni neked, magam és a barátaim nevében a tegnap délutánt . Igazából nemcsak maga az utazás volt fantasztikus hanem az egész délután! Ez persze a házigazdánk érdeme is volt.
Maga az előadás ….. de én inkább baráti és kötetlen beszélgetésnek nevezném, más megvilágításba helyezett nálam is felmerülő kérdéseket. A meditációval kapcsolatban az volt az érzésem hogy részünkről sajnos ragaszkodtunk az általunk megszokottakhoz. Ennek ellenére a végére mindenki elérte a célját. 
Végül magáról az utaztatásról.
Őszinte leszek, engem elsőre zavartak a külső behatások (hangok, fények… ), és féltem hogy nem fog menni. Nekem fontosak voltak mindig a tökéletes külső körülmények. Viszont nagyon pozitívan csalódtam, Anesz tökéletesen kezelte ezt is. Maga az utazás helye és időpontja ahová mentünk nem lepett meg, ami megdöbbentő volt, az a tisztasága. Tiszta volt minden kép és érzés, annyira hogy éreztem a sivatag homokját a számban és még köhögtem is tőle! Amikor azt hittem hogy láttam mindent Anesz odasétált megérintette a fejem, és mintha lökött volna rajtam hogy menjek tovább mire új képek jöttek be. Ez egy csoportos utazás volt, és mégis hihetetlen hogy mindenkire odafigyeltél és hogy mindenkire odatudtál figyelni , nagyon profi voltál Anesz! Ezek után biztos vagyok benne hogy egy egyéni utazásra is jelentkezni fogok nálad!
Üdvözlettel a kis herceg   

 

csodás élmény
S. Éva 

 

Drága Anesz!
Nagyon örülök, hogy rád találtam és végre meg is ismerhettelek személyesen is! 
A rendezvényen az előadásod gyönyörűen összeszedett és érdekes volt, nagyon tetszettek a történetek amik segítségével még könnyebben megérthettem a lényeget!
A vezetett meditáció, és maga az utaztatás is nagyon kellemes és könnyed volt, ami nekem igazán nagyon tetszett, a hangod és a tiszta személyiséged! 
Csak gratulálni tudok, igazán tehetséges segítő-tanító vagy!
Remélem hamarosan folytatjuk!
Köszönöm szépen még egyszer a kellemes estét és mindezt Anyukám nevében is aki szintén remekül érezte magát!        

 

utazás
F. Endre 

 

Kedves olvasó!
Egy csodálatos utazáson vettem részt, ami olyan helyekre is elvitt ahova másképp nehezen lehet eljutni. Átéltem olyan dolgokat amit másképp nem tudtam volna. Hogy mit kaptam én az utazástól? Bizonyosságot! Volt jó néhány dolog amire azt mondtam eddig -Hiszem és igaznak érzem- Ma ezekre egy másik szót használok -Tudom- A különbség óriási! Amit tudok azt senki, soha nem veheti el tőlem, senki nem rengethet meg benne, hogy az nem úgy van, hisz tudom, tapasztaltam! Még a hitet sokszor meg lehet kérdőjelezni a tudást, tapasztalatot nem!
Ezt az élményt neked köszönhetem kedves Anesz! És nem győzöm megköszönni a munkádat, hogy dolgokra felnyitottad a szemem, hogy segítettél felébrednem! Köszönöm neked! 

 

Köszönet:)
Anita 

 

Kedves Anesz!
Köszönöm szépen hogy velem voltál! Fantasztikus élmény volt az utazás! Nagyon sok kérdésemre kaptam választ,és azóta is sok dologra rájöttem már! Megfordult velem a világ. Mindent másképp látok, és tudom hogy a nehézségek nem ellem, hanem nekem dolgoztak. Most már nem csak nézek, hanem látok is! 

 

Köszönet
Kné N. Mária 

 

Kedves Anesz!
Köszönöm, hogy nálam jártál, és ebben a csodálatos utazásban részt vehettem. Sok minden a helyére került. Új távlatok nyíltak. 
Lelkem szárnyal, és határtalan boldogság érzéssel ébredtem, amely az egész napomat végig kísérte. 
Ezt nem lehet szavakba önteni, ezt érezni kell! 
Köszönöm! 
Ölellek nagyon sok szeretettel: Mária 

 

Köszönöm!
B. Edit 

 

Kedves Anesz és Vendégek! 
Hát hol is kezdjem. Én egy igazán érdekes történettel rendelkezem, aminek a kezdte, hogy véget ért egy kapcsolatom lassan három hete egy számomra tökéletes férfivel. A végéhez az állandó őrült féltékenykedésem és a feszültségeim vezettek. Ezeknek a hátterében mindannyian tudjuk önbizalomhiány, önértékelési gondok, a múlt fel nem dolgozása és el nem engedése állt. 
Ekkor kerestem fel Aneszt másodszor, aki azonnal biztatott és erőt adott. Három napnyi szomorodás, múlt elengedés után, és már két napnyi ingadozó hangulat után találkoztunk és került sor egy utazásra, ahol láttam magam a múltban és a nagymamám elvesztésében is segített. Ezeket további hosszú levelezgetések követték. Jelenleg abban az állapotban vagyok, hogy előléptettek, a fizetésemet megemelik, nyugodtabb vagyok, és azt is tudom, hogy az a férfi, akit nagyon szeretek, viszont szeret és vár rám. Haladok az úton és gyorsan is, de ez még nem a vége. Még tovább kell fejlődnöm. Mind nyugalom, mind feszültség, mind pedig a magammal való jól érzem magamat. Tudom, hogy ezek a gyors változásokban a körülvevő szerető emberek, az olvasás, a magamra figyelés, de legfőképp én magam tehetek. 
Tudjátok jól, hogy a sorsunkért mi felelünk! 
Anesznek köszönök mindent és merem ajánlani, hiszen olyan dolgokat tudsz meg általa magadról, amiket sohasem gondoltál! 

 

Köszönöm!!!
M. Mónika 

 

Kedves Anesz! Köszönöm szépen a tegnap estét! Fantasztikus élmény volt az utazás! <3
Hihetetlen, hogy mennyi kérdésemre választ kaptam és kapok folyamatosan azóta is. 
Bátran ajánlom Mindenkinek! 
Működik!!!   

 

Köszönöm
Karcsi 

 

Köszönöm a mai utazást!
Az előző életekkel kapcsolatban ugyan szkeptikus vagyok, azonban tény, hogy olyan valósághű volt minden, hogy elbizonytalanodtam 
Akár így, akár csak a tudatalattim jelzett ezzel a képpel, szituációval, mindenképp találtam benne olyat, ami sok tekintetben ad magyarázatot a viselkedésemre bizonyos helyzetekben.
Azt hiszem bátran ajánllak majd másnak is.
 

 

Köszönet!
Gyula 

 

Drága Anesz, 
köszönöm, hogy vállaltad a kezelésemet, még úgy is, hogy a lakásomra kellett jönnöd! Sokat segítettél!
Üdv:
Gyula
 

 

Köszönet
Mona 

 

Anesz!
Köszönöm, hogy segítettél és tovább léptettél. Találkozunk még! Mona