A reinkarnációs oldás folyamata

Az első találkozó során először beszélgetünk a körülményeidről, kérdéseidről, hátteredről, illetve, hogy miért is jöttél.

Megkeressük a kulcsfogalmakat, a fő témákat, amik kiinduló pontot adhatnak. Készítünk egy “útvonaltervet”.

Utánna valamilyen relaxáló gyakorlattal folytatjuk. Ez lehet testre,- légzésre figyeltetés, meditációs gyakorlat, vagy más monoton ingerekre koncentráltatás.

Ülő, vagy fekvő helyzetben, kényelmesen helyezkedsz el. Betakargatlak, és segítelek az ellazulásban is.

Szívesen használok halk zenét, gyertyát, füstölőt is, ha az a vendégemet nem zavarja.

A múltba való visszatérés folyamatának időtartalma változó lehet. Pár perctől, akár félóráig, vagy még tovább is kiterjedhet.

Nem szakad meg a kapcsolatod a jelennel. Tudod, hogy egy fotelben ülsz, vagy egy heverőn fekszel, tudsz válaszolni ha kérdezlek, hallod az utca zaját stb. De mindeközben belül zajlik a folyamat, és megy a “film”. Érzed, látod, tapasztalod, és át is éled.

Mindenben segítelek, támogatlak, mindig mondom előre mi fog történni, mikor mi a teendő.

Végül egy levezető beszélgetéssel zárunk, melyben blokkoldások és a további teendők megbeszélése történik.

A reinkarnációs oldás minden embernél alkalmazható, azonban az esetek kis százalékában mégsem jár sikerrel. Az olyan embereknek, akiknek túlságosan nagy az önkontrolljuk, vagy az erősen extrovertált személyeknek néha még relaxált állapotot is nehéz elérni. Gyakorlással ezek a problémák áthidalhatóak. Az utazást több alkalommal javasolt végezni, addig amíg a kérdéses betegség, vagy problémakör meg nem oldódik életünkben. A Pácienstől és a problémától függően egy találkozó 2-3 óra is lehet.

 

Hatékonyan kiegészíthetjük más orvosi, vagy természetgyógyászati eljárásokkal.