A reinkarnáció az a hit, miszerint valaki új testben, más időpontban, más helyszínen visszatér a földre halála után.

A reinkarnációs visszavezetés is erre a hitre épül.

Mi is az a reinkarnációs tanácsadás, regressziós oldás?

A regressziós oldás holisztikus szemléleten alapul, ami annyit jelent, hogy nemcsak a testre terjed ki a folyamat, hanem a tudatra, az érzelmekre, és a szellemre is.

Visszaviszi a Pácienst a születése előtti életébe, egy másik élettérbe, hogy rájöhessen, milyen nehézségekbe ütközik jelenlegi élete során.

A regressziós oldás alkalmazásának célja a mostani életminőség javítása. Tárgya a mostani élet könnyebbé, jobbá, és teljesebbé tétele.

A regressziós oldás az ok-okozat elvén működik, amit karmaként ismerünk. Ami valaha, egy múltbeli időpontban elkezdődött, most hatást gyakorol az érintett személy testi, érzelmi, tudati, vagy szellemi egészségére.

Ez az ok lehet többek között valamiféle vágy, gondolat, érzés, érzelem, fogadalom, ígéret, döntés, ürügy, vagy traumatikus élmény.

A megelőző életből származó okok a jelenben fóbiaként, krónikus betegségként, vagy fizikai állapotként, függőségként, szellemi fogyatékosságként, kapcsolatteremtési zavarokként, bizonyos személyek iránti megmagyarázhatatlan vonzalomként, vagy viszolygásként, visszatérő rémálmokként,vagy egyszerűn csak rossz közérzetként manifesztálódnak.

Életünkben gyakran felbukkannak ismétlődő események, ismétlődő problémák, mi magunk sem érjük, hogy miért. Bárhogy megpróbáljuk elkerülni, már megint hasonló helyzetben találjuk magunkat, és megint nem úgy reagálunk, ahogy kellene. Tudatalattink működését egy számítógéphez hasonlíthatjuk, amelyben különböző programok vannak tárolva. Ha veszélyhelyzetbe kerülünk, tudatalattink túlélőprogramja azonnal működésbe lép, és pl mi öntudatlanul rálépünk a fékre, vagy odébb ugrunk. Előfordul azonban, hogy tudatalattink bizonyos eseményeket tévesen kódol, és egy korábban elszenvedett negatív eseményt felidézve, akkor is beindítja a túlélő programot, amikor arra nincs is szükség. Így hordozunk magunkban megmagyarázhatatlan félelmeket, fóbiákat, viselkedésmintákat, amelyeknek az oka gyermekkorunkból, vagy előző életünkből ered.

A  regressziós oldás elvezet a probléma gyökeréhez, tudatalattink felismeri a hibás programot, megértjük, tudatosítjuk a probléma okát, amelyet akár több inkarnáción keresztül is megismételtünk. A tanácsadás során egyre nagyobb tudatosságra és önismeretre teszünk szert, lelkünk felszabadul a mélyen eltemetett nyomasztó emlékek súlya alól, és problémánk szinte magától megoldódik.

Hiszek abban, hogy a múlt sebeinek begyógyításával változtatni tudunk a jelenen!

 

Reinkarnációs oldást, csak indokolt esetben végzek, amit minden esetben egy előzetes felmérő konzultáció előz meg!