Kristály és színterápia

KRISTÁLY ÉS SZÍNTERÁPIA

Földünkön minden energia a fényből származik és minden létezőnek saját rezgése van, akkor ebből az következik, hogy az ásványoknak is van rezgésük, frekvenciájuk, amit be tudnak fogadni és le tudnak adni. Annak ellenére, hogy az ásványoknak alacsonyabb a rezgésük, mint az élőlényeknek, ár emberre gyakorolt hatásuk nem elhanyagolható.

A kristályokkal történő gyógyítás egyidős, az emberiséggel azonban sokáig feledésbe merült. Az emberi szervek különböző frekvenciákon rezegnek azonban fáradtság, betegség esetén ez a rezgés szám lecsökken. A kristálygyógyászat elve, hogy a megbetegedett testrész frekvenciáját az arra alkalmas kristály segítségével visszaállítsa a normál rezgés szintjére.

Színek, jótékony hatása is több,  ezeréves múltra tekint vissza. A szín és fényterápiával történő kezelések már 30 éve eredménnyel zárultak. Fontos hangsúlyozni, hogy az előírt orvosi kezeléseket, és az általuk javasolt terápiákat, a kristály fény, és színterápia nem helyettesíti, hanem a színek, fény és kristályok segítségével kiegészíti azt. Előmozdítja a beteg szervezetet a gyógyulás felé. Tehát meggyorsítja a gyógyulás folyamatát.

A színek energiáját felhasználhatjuk szervezetünk energiaszintjének növelésére, a szervezetünkben található energiaközpontok kiegyensúlyozására, vagy katalizátorként a gyógyulás elősegítésére. Ez az energia számos szempontból (pszichológiai, fizikai stb.) segítségünkre lehet.

Egészségünkre és alapjában közérzetünkre gyakorolt pozitív hatásukat a pszichológia és az orvostudomány is elismeri.

 

1-1 PROBLÉMÁRA ÁLTALÁBAN 5-6 TALÁLKOZÓ SZÜKSÉGES.
A KONZULTÁCIÓKAT SZEMÉLYESEN GÖDÖN VÉGZEM.

 

  • Minden alkalomkor az aurát és csakrákat is tisztítom, hangolom.
  • A kezelésekhez Polarizált fényterápiás lámpát, Cryxon® kristálylámpát és különböző ásványköveket  használok.
  • 1 TALÁLKOZÓ 30 PERCES

 

         

 

 

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen, ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat.
Az általam nyújtott szolgáltatás, közérzetjavító tevékenységnek minősül.