Gyakran ismételt kérdések utaztatás előtt

– Mennyire baj, ha nem hiszek benne?

Nem baj. Sok szkeptikust utaztattam már sikerrel. Viszont ha nagy az ellenállás benned, az veszélyeztetheti a sikert. Ezért érdemes átgondolni, hogy van e esetleg más megoldás a problémádra. Szívesen beszélgetek veled erről.

– Bizonytalan vagyok, hogy ez e a legjobb megoldás számomra.

Ez teljesen természetes, hisz nincs tapasztalatod benne. És nem is biztos, hogy tényleg ez a legjobb, vagy az egyetlen megoldás a számodra. Beszéljünk, és segítek!

– Messze lakom, érdemes ekkora távot utaznom? Lehet online végezni az utazást?

Nem. Ezt csak személyesen lehet. Hogy kinek mit ér meg a dolog, az relatív. Az ország minden részéből voltak már nálam, sőt, a határon túlról is. Ha messze vagy, és problémás az utazás, akkor azt javaslom, nézz körül a környékeden, hogy van e olyan számodra szimpatikus kolléga, aki foglalkozik regresszióval. De, ne a távolság döntsön. A szimpátia, és a bizalom a legfontosabb ezen a területen. Az alapján válassz!

– Utaztatás előtt mindig megtorpanok, és nem merek időpontot kérni, pedig már sokszor majdnem elindultam..

A bizonytalanság, és az ismeretlentől való félelem teljesen rendjén van. Érdemes a szakembert felhívni, és beszélgetni vele, kérdezni, elmondani az aggályaidat.

Ha megvan az időpontod, még akkor is van visszaút, ha meggondolod magad. A találkozónk első órájában hosszan beszélgetünk. Elmondok mindent, hogy mi, és hogyan fog történni, illetve, van e más megoldás a problémádra. Lehet, találunk egy olyan módszert, ami neked barátságosabb. Semmiképp nem foglak rábeszélni, ez biztos!

– Ez hipnózis?

Nem hipnózis. Mély meditatív állapotban vagy. Kicsit az alvás/ébrenlét határán mozogsz, de mindenre emlékszel majd, és semmi olyan nem történik, amit nem szeretnél.

– Félek a haláltól.

Jaj de sokat hallottam ezt a mondatot. A legjobb helyen jársz, ugyanis nagy valószínűséggel legalább egy halálodon át foglak vinni. Utána, egészen másképp fogsz a halálra, és az elmúlásra gondolni.

– Arra vagyok kíváncsi, hogy ki voltam előző életemben.

Miért fontos ezt neked tudni? Miben befolyásolja a jelenlegi életedet?

Nem véletlen nem emlékszünk! Ez az utaztatás nem erről szól. Csak indokolt esetben végzem a kezelést. Ha “csak” a kíváncsiság vezérel, akkor szívesen látlak az egyik előadásomon, ahol akár még azt is megtudhatod ki voltál. (az arról szól. Más technika, más módszer..) De, ez nem játék! Ha nincs megfelelő indok, akkor nem én vagyok a Te embered. Sajnálom!

– Hogyan készüljek a találkozóra?

Különös előkészületet nem igényel. Ha vannak kérdéseid, azokat írd össze, hogy át tudjuk majd beszéli. A találkozónk előtti napokban kerüld a tudatmódosító szereket. (drog, alkohol, erős gyógyszerek)

– Lehet-e együtt használni más terápiákkal vagy kezelésekkel?

Lehet, mert nagyon hatásosan kiegészítheti az egyéb kezeléseket, de mindenképpen szükséges a terapeutákat, orvosokat tájékoztatni!

– Fogok emlékezni?

Igen, mindenre. Hacsak nem az a cél, hogy töröljünk információkat. De ez igen ritka és előre megbeszélés tárgyát képezi.

– Mennyire veszélyes egy ilyen utazás?

Egy hozzáértő, tapasztalt és képzett szakember kezei között abszolút biztonságban vagy!

Először is fontos megjegyezni, hogy mindenki csak saját felelősségére veheti igénybe ezt a módszert.

Megfelelő érettséggel, hozzáállással semmi veszélyt nem jelent, de jótékony hatásai mellett előfordulhatnak nagyon intenzív élmények, amik átmeneti zavart okozhatnak. Ennek az átmeneti zavarnak a kezelése szintén az ülés témáját képezi, de esetenként szükség lesz néhány további, már önállóan végzett gyakorlatra.

Csak olyan emlékek jönnek fel a múltból, aminek a feldolgozására már készen állsz! Csak olyan dolgok történhetnek veled, amelyeket megengedsz magadnak, ezáltal teljes biztonságban vagy. Csak akkor engedlek el, ha teljesen rendben vagy. Fontos, hogy az utazás után átbeszéljünk mindent, helyre tegyük a történéseket. És utána is kapcsolatban maradunk.

Fontos: hogy ha megnyitunk egy ajtót, azt már visszazárni nem lehet!

– Lehet, hogy nem sikerül az utazás?

Előfordulhat:
– Nem sikerül az utazás, mert nem tudsz megfelelően ellazulni, vagy túlzottan félsz tőle, vagy nem bízol a vezetődben, vagy nagyok az elvárásaid a történéssel kapcsolatban. stb.
– Rákérdezünk valamire és a válasz, nem érkezik meg -vagy- az utazás célja nem megjeleníthető.. Az oka az lehet (a fentieken kívül), hogy nem vagy felkészülve a jelenetre, vagy nem tudnád feldolgozni.

– Hogyan érzem magam a múltba való visszatérés után?

Regressziós meditatív állapotban lenni nagyon-nagyon jó élmény, lelki erődben megsokszorozva, vitálisan, teli életkedvvel térsz vissza a tudatosságba, akármilyen állapotban is voltál előtte. Tapasztalatom szerint megfelelő körülmények mellett megélt reinkarnációs élmény után mindig beindul a pozitív változás. Ennek tempója és minősége természetesen azon múlik, hogy Te magad mennyire vagy kész arra, hogy az életed megváltozzon.

-Hol történik az esemény, és mennyi ideig tart?

Az utaztatásokat Gödön végzem a Főnix központban, ahol tanítom is.

Időtartalma sok mindentől függ. Az első alkalom általában 2-3 óra.

– Mennyibe kerül egy ilyen kezelés? 

25.000ft és maximum 3 óra.

Ez nagyságrendileg annyi, mint amennyibe egy természetgyógyász vagy egy pszichoterápiás kezelés kerül. A klienstől és problémától függ, hogy hány alkalomra van szükség. Egy találkozástól természetesen nem lehet csodát várni, de már az is sokat segíthet!

Ha úgy érzed, hogy valaki vagy valami akadályoz (idő, pénz, személy, aggodalom, kétely…) akkor is keress bizalommal! Mindenre van megoldás!!

Egy jó tanács!

Bárkit is választasz  kísérődnek, mindenféleképpen, győződj meg róla, hogy megvan a megfelelő képesítése! Sajnos ebben a témában is, mint minden másban megvannak az önjelölt utaztatók, hiénák és nyerészkedők. Nyugodtan kérd el a diplomáját, esetleg kérj referenciát! Ha bármi nyugtalanít az utaztató személyével kapcsolatban, kérdezz rá, vagy válassz másikat!

Ez egy erősen bizalmi dolog! Hallgass a megérzéseidre!

+1 Fontos info:

Otthon, felügyelet nélkül ne próbálgasd!