Energetikai harmonizálás

ENERGETIZÁLÁS, ENERGETIKAI TISZTÍTÁS

Az energetikai harmonizálás vagy energetizálás fontos szerepet játszik az életemben. Hosszú évek óta tanítom és írok róla, de magam is használom, alkalmazom.

 

„Az erő, mely megalkotta az emberi testet, meg is gyógyítja!”

Energetizálás, energetikai kezelés minden olyan tevékenység, ami megváltoztatja a test vibrációjának rezgésszámát. A rezgések frekvenciájának a harmónia és egyensúly irányába történő módosulását idézi elő energetikai rendszerünkben, emellett az energia áramlását akadályozó blokkok feloldását, a túltengő energiák visszafogását, valamint a rejtett tartalékok mozgásba hozását.

Az energetikai tisztítás vagy energetizálás alkalmával többféle módszert kombinálok, annak függvényében, amire épp a vendégemnek szüksége van. Ilyen például a reiki, ütögetés, egyszerű érintés, metamorf technika, ringatás, Arolo tifar, AGM szellemi módszer, kristályok, illatok és hangok jótékony rezgéseinek használata. A pozitív megerősítések, meditáció és vizualizáció szintén hozzájárulnak rezgésszintünk módosításához, segíthetnek kitisztítani a belénk programozott ártó gondolatokat és jobbulásunkat akadályozó tudattalan hiedelmeket.

Az energia lehet szélsőségesen sok vagy kevés, esetleg teljesen blokkolt. Ilyenek pl a betegségek, sérülések, negatív gondolatok, tudatalatti kivetítések, fel nem ismert hiedelmek, nehéz gyerekkor, vagy korábbi trauma, félreértések, kapcsolati nehézségek, előző életekből hozott sebek, érzelmi viharok…

Valójában az anyagi és étertest bármely negatív tapasztalata útját állhatja az energia szabad, egyenletes áramlásának.

Minél tovább halogatjuk a helyzet megoldását, egyensúlyunk annál inkább kibillen.

Szervezetünk nem egymástól független testrészekből és szervekből áll, hanem test, elme és lélek holisztikus egysége által megteremtett szerves egészet alkot.

 

Ha felszabadult, tiszta és kiegyensúlyozott energia áramlik bennünk, lelki és testi békére lelünk!

Energetikai tisztítás csomag tartalma:

  • aura és
  • csakra tisztítás,
  • átok, rontás, szellem levétel,
  • blokkoldás,
  • feltöltés.

 

1-1 PROBLÉMÁRA ÁLTALÁBAN 3  SZEMÉLYES(!) TALÁLKOZÓ SZÜKSÉGES.
A KONZULTÁCIÓKAT SZEMÉLYESEN GÖDÖN VÉGZEM.

 

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen, ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat.
Az általam nyújtott szolgáltatás, közérzetjavító tevékenységnek minősül.