A Reiki egy intelligens életenergia, mely automatikusan oda áramlik, amely testrészen a diszharmónia fennáll, attól függetlenül, hogy a kezelő hova helyezi a kezét.

A Reiki gyakorlói felkészülésük során arra lettek tanítva, hogy fogékonyak legyenek mások energiáira.

Képesek érzékelni az energetikai diszharmóniát és azt újra egyensúlyba hozni, hogy az egészséges állapot visszaálljon. Energetikai zavarok keletkezhetnek sérülések, betegségek, traumák vagy egyszerűen stressz hatására.

Az egészséges energiaáramlás helyreállítása segíti az öngyógyítás folyamatát szellemi, érzelmi, spirituális és lelki szinten.

A találkozó menete:

Végíg felöltözve, kényelmes ruhában történik. Gyere nyugodtan melegítőben, vagy olyan ruházatban, ami laza, könnyed, és jól érzed benne magad. Általában egy rövid ismerkedéssel kezdünk, ahol megbeszéljük a részleteket, hogy milyen célból jöttél, mik a problémáid,  és elmondom mire számíthatsz a kezelés során. A felmerülő kérdésekre is válaszolok.

A találkozónk hangulatos környezetben zajlik, ahol csak ketten vagyunk jelen. A helyiséget energetikailag mindig megtisztítom, halk zene szól, hangulatos világítás van, gyertyát, és/vagy füstölőt is gyújtok. Természetesen tekintettel vagyok a Te igényeidre. (nem mindenki szereti a füstölőt)

A tisztítás ás feltöltés történhet fekve, vagy ülve is. Ez probléma, és személy függő. Kinek mi a kényelmes. Mindig auratisztítással kezdek. Utána haladunk szépen sorra, ahogy a helyzet igényli. Az energia adása legtöbbször az érintett területek megérintésével, és/vagy a kéz fölé helyezésével történik.

A hossza általában 1 óra. Ebbe beletartozik a beszélgetés előtte, és utána is.

Ha van időnk, és lehetőségünk, akkor a csakrákat is megtisztítom, feltöltöm, behangolom.

A megfelelő eredmény eléréséhez jellemzően többszöri alkalom szükséges, érdemes kúraszerűen alkalmazni, a probléma súlyosságának függvényében.

– Gyere, ha úgy érzed le vagy gyengülve, ha fájdalmaid vannak, vagy orvosi kezelés, terápia alatt állsz.
A gyorsabb gyógyulásod érdekében szánj magadra egy kis időt!

 

A reiki

💜 fájdalom és lázcsillapító
💜 a gyógyulási folyamatokat felgyorsítja
💜 a hagyományos orvosi kezelést hatékonyan kiegészíti
💜 támogatja a test méregtelenítő folyamatait
💜 tisztít, energetizál, feltölt
💜 életenergiát visz a szervezetbe

 

– Gyere, ha feszült, fáradt, vagy stresszes vagy. Ha túlhajtottad magad, és jól esne egy kis lazítás napközben, vagy munka után. Ha feltöltődnél, ellazulnál. Sokkal kiegyensúlyozottabb, magabiztosabb, energetikusabb leszel!

 

A reiki

💚 életenergiát visz be a szervezetbe,
💚 feltölt, vitalitást ad, és mégis mivel
💚 relaxáló hatású, ezért megnyugtat
💚 hatékonyan oldja a feszültséget

 

Gyermekeknél is alkalmazható!

 

A reikivel történő tisztítás és feltöltés energia értéke 5.000ft/alkalom. (60 perc)

A 10 alkalmas bérlet 45.000ft, amihez most ajándék csakragyertya szettet is adok!

A konzultációkat Vácon végzem.

 

Bejelentkezéshez katt ide: Időpont foglalás

 

Kérlek, tartsuk tiszteletben egymás idejét, és olyan időpontot jelölj meg, amikor biztosan eltudsz jönni. Ne vedd el a lehetőséget másoktól!

 

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen, ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott szolgáltatás, közérzetjavító tevékenységnek minősül.

A Főnix központban tanítom is. Ha te is szeretnéd megtanulni, akkor jelentkezz képzésükre itt :  Reiki tanfolyam