Életvezetési tanácsadás

ÉLETVEZETÉSI TANÁCSADÁS

Készen állsz a változásra?

Életünk, mindennapjaink tele vannak kihívással, megoldandó feladatokkal, döntéshelyzettel és néha megakadunk, nem is tudjuk hogyan tovább. Vagy elveszítjük uralmunkat a történések felett.

Sokszor csak arra van szükségünk, hogy valaki kívülállóként más szemszögből, más nézőpontból világítson rá az életünkre. Az életvezetési tanácsadó éppen ezt teszi, ad egy új nézőpontot.

Az egyéni, személyre szabott konzultáció, életvezetési tanácsadás olyan beszélgetés, amely szeretetteljes elfogadó légkörben személyesen, vagy online formában történnek 60 perces időtartamban.

Életvezetési tanácsadóként közvetlen, tegeződő, barátságos és empatikus hozzáállással segítek neked, hogy Te is feloldódj. Merj beszélni az aktuális problémádról, kérdéseidről, legyen az bármi. Nálam nincs tabu! Elfogadó, megértő közegben 100% diszkrécióra és bizalomra számíthatsz!

Keress bátran, életvezetési tanácsadás miatt, ha úgy érzed megrekedt az életed és változni, változtatni szeretnél, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, merre indulj el. A fontos az, hogy saját magad lásd meg a miérteket és találd meg a válaszokat, hogy így helyreállíthasd életedben a harmóniát, és felelős döntéseket hozhass.

A felismerésig, a megoldásig, a lépéseket neked kell megtenned, de segíthetlek, szeretettel támogathatlak!

Nálam őszintén és nyíltan beszélhetsz érzéseidről, tapasztalataidról.

Van lehetőséged online (skype, messenger, telefon) vagy személyesen (Gödön) is találkozni velem.

 

 

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen, ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat.
Az általam nyújtott szolgáltatás, közérzetjavító tevékenységnek minősül.