Bizonyára sokszor feltetted már magadnak azt a kérdést: Miért pont én? Miért pont velem történik ez?

Nem tudom, hallottad-e, hogy semmi sincs véletlenül!

Mindennek, ami velünk történik, oka van! Talán figyelmeztetni akar valamire, talán valami leckét kell megtanulnod, talán bizonyos dolgokon ideje lenne már túllépni, változtatni… Sokféle oka lehet, de hogy oka van, az biztos!

Az egyéni konzultáció során azon dolgozunk, hogy megtaláljuk életedben azokat a lelki okokat, melyek a jelenlegi problémákat létrehozták. Legyen szó akár stresszről, önbizalomhiányról, fogyási nehézségről, párkapcsolati gondokról, munkahelyi, családi vagy anyagi problémákról, függőségi viszonyokról, vagy a legkülönfélébb betegségekről.

Az is lehet, hogy csak úgy érzed megrekedt az életed és változni, változtatni szeretnél, de nem tudod hogyan kezdj hozzá, merre indulj el. A fontos az, hogy saját magad lásd meg a miérteket és találd meg a válaszokat, hogy így helyreállíthasd életedben a harmóniát, és felelős döntéseket hozhass. Ne feledd, a felismerésig, a megoldásig, a lépéseket neked kell megtenned, mert

 

 „A világ egyetlen guruja sem képes megtenni helyetted még egy lépést sem .”

 

Mikor gyere hozzám?

– ha nem látod a kiutat,
– ha körbe-körbe jársz,
– ha nem érted, miért ismétlődnek az események az életedben,
– ha mindig ugyanolyan emberekkel találkozol,
– ha nem érted a családod miért olyan amilyen,
– ha szeretnél meghozni döntéseket, és érteni is szeretnéd miért hoztad azokat,
– ha sorsforduló előtt állsz,
– ha fura dolgok történnek veled, amire nincs magyarázat,
– ha rendszeresen extrém dolgokat álmodsz,
– ha hallasz, látsz olyat amit szerinted nem kéne.

Akkor gyere hozzám, ha elhatároztad, hogy változtatni, változni szeretnél. Vagy ha már jársz az úton, de szükséged lenne némi támogatásra, visszaigazolásra. Akkor gyere, ha készen állsz arra, hogy elindulj, de az első lépésekben segítségre van szükséged, vagy megakadtál útközben.