Ezt az inkarnációmat 1974. december 29-én kezdtem meg a Bak jegyében, Mérleg aszcendenssel, Rák holddal.
Szüleimtől a Tóth Anikó nevet kaptam, később barátaimtól az Anesz becenevet.
2006-ban elvégeztem egy ezoterikus-spiritiszta tanfolyamot, ahol részletesen megismerkedtem többek között a karmával és a reinkarnációval is. Ez volt az a pont, ahol életem gyökeres fordulatot vett. Elvarázsolt a témakör és a szerelmese lettem. Tudtam, hogy ez az utam, ezzel kell foglalkoznom.

– Kik is vagyunk valójában?
– Honnan jövünk?
– Hova tartunk?
– Mi a feladatunk?

Ezek a kérdések nagyon foglalkoztattak…

Néhány évvel később a Nemzetközi Metafizikai Akadémián megszereztem a Reinkarnációs Spirituális Konzulens és a Metafizikai Speciális Tanácsadó végzettséget.
Kiváló eredményt értem el a következő tematikákból:

– Metafizika -Tanatológia(haláltan)
– Módosult tudatállapotok
– Regressziós technika elmélete – gyakorlata
– Tanácsadás elmélete – gyakorlata
– Spirituális (spiritiszta) tanok
– Erkölcstan – etikai szabályok
– Modern tér – idő pszichofizika

Tanulmányaimat továbbra is folytatom, folyamatosan képzem magam.
Tanfolyamok, iskolák, képzések, előadások, könyvek stb.

Faltam és falok most is mindent, ami a témához kapcsolódik.
Elmondhatom, hogy elégedett és boldog ember vagyok, hiszen nagy nehézségek árán, de megtaláltam az utam és azt csinálhatom amit szeretek.
Nincs egyetlen tuti módszer, a legjobb technika, vagy titkos, csodás eljárás, melyik segítségével rátalálunk a belső békére és harmóniára. Minden ember képes megtalálni a saját boldogságát és a lelki egyensúlyra, de nem mindegy hogyan, mivel sok a hamis fény…

Természetesen, az én utam nem az egyetlen járható út, hiszen több ösvény vezet a Forráshoz. Ugyanazokhoz a felismerésekhez többféleképpen juthatunk, mert minden ember más, mindenki másképp tud megszabadulni a negatív dolgoktól, mindenki más módon képes megtanulni az elfogadást, türelmet, és másképp jut el arra a szintre, amikor megszereti önmagát. Ez azért van, mert mindannyian máshogy éljük át ugyanazokat a helyzeteket, tapasztalatokat, mindenki más jelentést és értelmet ad ugyanannak a dolognak.

        De…

Van egy út, melyik elvezet minket a kiegyensúlyozott és nyugodt élethez. Egy igazi, járható út- a lelkünkön keresztül.
Ezért a célom az, hogy mindenkit arra ösztönözzek, hogy ismerje meg, fogadja el, és szeresse meg igazi önmagát. Találjon rá a lelkére, lépjen kapcsolatba vele és a lelki vezetőjével, ezáltal találjon rá a békére és belső nyugalomra.
Nagy álmom vált valóra, amikor létrehoztam a Főnix online központot.

 

Látogass el hozzánk!  > > > 

 

Rólam mondták > > >