A lélek emlékei

A múltbeli élet hatásai sokféleképpen megnyilvánulhatnak az életünkben, de csak eszközként szabad használni őket és nem kifogásként.

Az előző életeinkből származó emlékek a tudatalatti belsejében vannak elraktározva. Igaz, nem emlékszünk arra, hogy miket is éltünk át anno, de az akkori megtapasztalásoknak jelentős részük van a jelen alakításában.

A múltbeli életek hatásai sokféleképpen megnyilvánulhatnak a mostani életünkben – fóbiák, önkorlátozó hiedelmek, fizikai problémák, vagy velünk született kreatív képességek formájában is.

Erőszak, halál és trauma egy régebbi életben félelemként, ellenőrizetlen haragként, vagy alacsony önbecsülésként jelenhet meg, míg a korábbi életek pozitív tapasztalatai azt is eredményezhetik, hogy erősen vonzódunk bizonyos emberekhez, helyekhez vagy tárgyakhoz anélkül, hogy tudnánk az okát.

Sokan fordulnak regressziós tanácsadóhoz, hogy megvizsgálják múltbeli életüket. Az előző életek regressziója lehetővé teszi, hogy emlékezzél az akkori eseményekre, érzésekre és érzelmekre, amelyek továbbra is befolyásolják a jelenlegi valóságodat. Lehet, hogy nem is tudtad, hogy ezek a tapasztalatok még ma is komoly szinten befolyásolnak.

A reinkarnációs utazás egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy újra csatlakozz ezekhez az emlékekhez, így megérthetjük őket és magyarázatot kaphatunk sok mindenre a mostani életünket illetően.

Lehet, hogy nagyon vonz a történelem egy bizonyos időszaka, vagy egy látszólag ismeretlen helyszín. De lehet, hogy ismeretlen ember vált ki belőled fura érzéseket. Lehet, meg sem kell szólalnia az illetőnek és Te már magadhoz is ölelnéd, érzed, hogy nagyon kedveled Őt, vagy épp egy mukk nélkül egy kanál vízben megfojtanád… Jártál már így ugye?

Csak azok az emlékek jönnek elő, aminek feldolgozására készen állsz.

Fontos, hogy tudd mit akarsz elérni a regresszióval. 

Ítélkezés nélkül figyeld majd az eseményeket, és állj készen az elengedésre! 

Előfordulhat, hogy nem azonnal nyilvánvaló, vagy egyértelmű az összefüggés. Lehet, idő kell, mire összeáll a kép, de az biztos, hogy hasznos és tanulságos lesz.

Viszont nem helyettesíti a jelenben való életet, ahol itt és most vagy!

Lelkünk mindenre emlékszik, ami előhozható ha nyitottak vagyunk rá, így megérthetjük jelenlegi életünk történéseit is.

Ha többet szeretnél megtudni a múltbeli életeidről, keress meg elérhetőségeim egyikén >>> itt.